Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant 52 – 49 CEB Girona

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Jordina, Rita, Nora, Martina, Estel, Amàlia i Xènia.

Partit molt seriós el que hem disputat aquest dissabte a Vilafant. Tornàvem de les vacances nadalenques i després d'una bona setmana d'entrenament, les sensacions eren bones. Com ja sabeu hi ha una dita que diu que es juga com s'entrena i avui s'ha tornat a confirmar.

Des del minut 1 hem estat molt concentrades en el partit. A la primera part hem abusat una mica del bot per pujar la pilota, cosa que ens desgastava molt i arribàvem a la cistella contrària amb les idees poc clares i amb precipitació.

L'actitud defensiva ha estat molt bona durant tot el partit. Hem estat molt millor en el rebot ofensiu que en el defensiu, per un sòl motiu, l'energia per aconseguir-lo.

Ens el minuts finals, a part de precipitar-nos en alguna acció, els hem jugat molt i molt bé. Hem mogut molt bé la pilota i hem tingut la paciència necessària per buscar el forat a la defensa gironina.

Felicitats pel partit, i ara que ja sabeu el "truquillo" per jugar bé els dissabtes, només fa falta seguir aplicant-lo els dimarts i els divendres. Seguim!

Comentaris