Crònica Mini masculí.: CB Sant Feliu A 71 – Bàsquet Vilafant Blau 21

Bàsquet Vilafant: Èric, Biel, Roger, Xavier, Christian, Arnau, Pau, Axel, Galdric i Bernat.1 /12 Tirs Lliures, Cap Triple. 17 Faltes. 1 Eliminat.

Parcials: 10-2, 10-0, 6-6, 17-7, 5-2, 10-0, 22-2, 7-2.

Reprenem el joc a Sant Feliu després de les vacances. Abans de començar el partit es demana esforç, ganes i concentració, perquè a tots ens agrada aquest esport. De manera que si el volem practicar hem de tenir assimilats aquests conceptes.

Comencem el partit complint. Movem bé la pilota i defensem generalment bé. Però conceptes de joc bàsics, com saber triar les bones ocasions en atac o defensar entre jugador i cistella (cosa essencial que estem treballant des d’inici de temporada), ens fallen molt. I això ja dóna un fort avantatge als rivals.

Per sort aquest marcador no ens atura i ens sabem posar al nivell del rival (generalment més bo que nosaltres en molts aspectes). Però aquest bon joc es va deteriorant a mesura que ens apropem al descans i acabem la primera part amb unes falses males sensacions.

En el descans tornem a demanar els conceptes inicials, però aquestes males sensacions sumades a la superioritat del rival i a les nostres pròpies cagades fan que els 10 jugadors que estem al partit (tant els 5 de pista com els 5 de banqueta) no estiguin concentrats durant tots els 24 minuts que té la segona part. Sols en alguns moments i en alguns jugadors, s’han mantingut els conceptes que parlaven a l’inici de partit. Però ja sabem que si no es compleixen durant tot el partit i en tots els jugadors alhora, no ens serveixen.

Finalment només queda fer una reflexió personal sobre el que hem fet malament per solucionar-ho. Jo també la faré perquè, com vosaltres, també estic aprenent. I, ara sí, per acabar només em queda dir que per nosaltres guanyar no ha de ser el que posa al marcador. Guanyar és acabar el partit havent-nos divertit, satisfets d’haver-ho donat tot quant podíem i sabíem. Bon cap de setmana. Ens veiem dimarts.

Comentaris