Crònica Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 89 - 50 BC Torroella

Parcials: 26 - 18, 23 - 13, 20 - 11, 20 - 8.

Han jugat: Kiri, Andreu, Nebot, Sergi P i Brun - cinc inicial - Vicente, Pere, Adrià, Castillo, Àngel, S. Lopez i Ignasi.

Ens plantejàvem el partit amb la cautela que mereixia el rival, que ja ens va guanyar la temporada passada, i per seguir sumant sensacions positives i dinàmica.

Partit que s'ha assemblat molt a la tònica que portem últimament, tot i variar cincs inicials.

Un inici molt fort, amb les coses molt clares i un molt bon ritme. Aquest inici ens permet un molt bon parcial, i avantatge al marcador amb el 19 - 2.

Al final del primer quart però abaixem un xic el punt defensiu i amb una molt bona reacció del Torroella, aquests els permet acabar el quart amb el marcador més apretat, amb un +8.

El treball de formigueta però ens permet sumar poc a poc i de manera constant aconseguint una avantatge força significativa al descans.

Al tercer quart plantegem una alternativa defensiva, així mateix ho fa el Torroella també.

El tercer i quart quart van seguir la dinàmica del partit on nosaltres anotàvem amb més facilitat i continuïtat, i el Torroella amb només 7 jugadors, va notar molt el desgast físic.

Bona victòria.

La nostra bona dinàmica i creixement constant, cada dia creiem més en les idees que ens han portat fins aquí, i cada vegada més jugadors ens posen problemes per decidir les convocatòries i les rotacions. Jugar en aquest equip és cada vegada més car.
El cap de setmana ha sigut beneficiós per a nosaltres amb la resta de resultats.

La setmana que ve tenim l'últim partit de la primera volta, davant el millor equip i únic invicte de la lliga i a casa seva, amb les nostres armes i el nostre joc farem el màxim per competir el difícil partit, ho farem amb