Crònica Cadet fem.: Bàsquet Vilafant 56 – Escolàpies Figueres 60

Han jugat: Íngrid, Sara, Xènia, Ruth, Mireia, Núria, Mariona, Laura, Eva T. 3 triples (2 Laura, 1 Íngrid). 15/36 tirs lliures.

Si posem en context històric el resultat (-30 a pretemporada i -25 a la primera volta) podríem pensar que hem sortit contentes.

Però aquest equip ha canviat. Avui som conscients que el partit l'hem deixat escapar, i per aquest motiu ens n'anem tristes però amb el cap ben alt perquè malgrat tots els entrebancs en forma de lesió que tenim, s'ha donat tot i hem enllaçat minuts de molt bon bàsquet.

Avui la Carla i l'Aina per problemes físics i pensant en demà, no han jugat. La Núria ha hagut de marxar al 2n quart i l'Eva no hi era. Les altres 6 més les 2 petites (Xènia i Mireia) s'ho han deixat tot i jo no tinc gaire res més a dir.

La derrota té la seva part bona. Hem de sortir reforçades sabent que estem en disposició de competir tots els partits. Hi ha detalls increïbles que diuen molt de vosaltres. Aspectes del joc que encara estan per treballar o molt verds els apreneu a la velocitat de la llum. El parcial de 6 a 0 contra zona n'és una mostra.