Crònica Cadet fem.: CB Grifeu Llançà Groc 62–42 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Mar L., Ruth, Núria, Mireia, Íngrid, Sara, Eva T., Mariona, Laura i Clara.

Avui tocava partit complicat al camp de les líders. I només 10 minuts desastrosos al 3r quart ens han apartat de poder competir-lo més temps.

Al marge del 3r quart on no ens ha sortit res en atac i hem naufragat en defensa, hem patit molt i molt amb el rebot defensiu sobretot a la primera part. On s'arribava amb 23-17 i la majoria dels seus punts originats per segones, terceres i quartes opcions. És urgent millorar aquest aspecte.

Per contra, l'aspecte més positiu és que durant 30 minuts del partit hem lluitat de tu a tu, mai perdent la cara i donant una imatge d'entrega i lluita immillorable. En breu tocarà donar un pas endavant en el nostre joc, jugadores i entrenadors estem preparats per fer-lo. No em canso de repetir-ho. Seguiu així, no defalliu. Una vegada més agrair a les petites la seva ajuda, moltes gràcies noies!!