Crònica Júnior femení: Bàsquet Vilafant 63 - 51 CESET

Han jugat: Íngrid (2p) - Paula (10p) - Clara - Berta (4p) - Ruth (1p) - Emma (13p) - Mariona (2p) - Laura (5p) - Clàudia (4p) - Aina Abulí (20p)

2 triples: (Emma i Paula)
Tirs lliures: 9/24
18 Faltes, cap expulsada

Parcials: 13-14, 19-9, 14-16, 17-12.

Segona victòria consecutiva del Júnior femení. Aquest dissabte ens enfrontàvem al CESET, un rival amb el que havíem perdut a la primera volta.

Igual que el diumenge passat a Roses, l'actitud i les ganes de les jugadores era la correcte abans de començar el partit.

El partit s'iniciava amb un intercanvi de cistelles entre els dos equips, i cap conjunt era capaç d'imposar el seu ritme a l'altre.

Al segon quart les noies del Vilafant van sortir amb un grau més d'intensitat en defensa, justament el que feia falta per marcar la diferència, en aquest període només encaixem 9 punts.

Al tercer quart seguim amb la idea de ser dures al darrera, tot i que entrem en bonus massa aviat, i les gironines no perdonen des de tir lliure.

Entrem a l'últim període amb 7 punts d'avantatge i gràcies a la nostra defensa augmentem l'avantatge. Destacar que en atac juguem ordenades, llegim molt bé la defensa de les rivals i aprofitem molt bé les accions de 1c1.

De nou donem les gràcies a les cadets que ens han ajudat una vegada més, sense vosaltres seria molt més difícil. Molts ànims per la Núria Ginesta, esperem que et recuperis aviat!
Bona setmana a totes!

Comentaris