Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Taronja 101 - C.B. Quart Grues Cruz 51


Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. 12 triples (2 Neó, 2 Nico, 2 Arnau, Toni, Pep, Martí, Albert, Enric i Ciro). Tirs lliures (9/19). 15 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 15-3, 15-1, 15-7, 13-0, 15-8, 12-11, 6-12, 15-9

Partit contra un equip que a l'anada ens va posar moltíssims problemes i afrontàvem el partit amb respecte, demanant intensitat i concentració des del minut 0. Així ha estat. Hem sortit molt concentrats en defensa i en atac, amb una intensitat brutal, responent a la mitja part amb 9 triples. Una efectivitat que cap partit havíem tingut. 9 dels 10 jugadors fent-ne un mínim. A part, tots heu tornat a anotar, on 7 jugadors del 10 han anotat mínim 8 punts.

Una primera part per emmarcar. El rival li ha costat molt anotar, i a nosaltres, tenint la confiança pels núvols, hem tingut un percentatge en tir bestial. El premi dels bàsquets no venen perquè tot el que tirem ho fiquem, sinó el treball de cada tir començava en defensa, sortint ràpid a camp contrari, i crear l'opció del tir més adient per cada company. Hem mogut ràpida la pilota, trobant companys sols per penetrar o tirar.

La segona part, més cansats físicament, degut a la intensitat de la primera, hem permès bàsquets per falta de concentració. COM MÉS CANSAT ESTIC, MÉS HA DE FUNCIONAR EL CERVELL. A part, hem seguit anotant com en la primera tret del 7è quart.

Sou bestials i ho sabeu. Els entrenadors no us donem cap poció màgica, sinó que us donem les ganes i la motivació per seguir treballant per millorar. Els fruits cada setmana van sortint, però seguirem sembrant i regant més cada setmana?

Felicitats i gran partit!

Bon cap de setmana

Comentaris