Crònica Mini masc.: Escolàpies Figueres 65 – 52 Bàsquet Vilafant Blau

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel, Roger, Xavier, Christian, Arnau, Pau, Àxel i Bernat. 4/12 Tirs Lliures. 1 Triple (Roger). 12 Faltes. Cap Eliminat.

Parcials: 6-13, 6-0, 12-8, 4-6, 12-6, 2-11, 13-2, 10-6.

Partit jugat a primera hora del dissabte en una pista rival. Per sort jugàvem contra les Escolàpies i no ens quedava gaire lluny. Tenim 10 jugadors, i el que ens plantejàvem era que tots i cada un d’ells contribuís en el partit, perquè només que en falli un ja no ens en sortim. Tenim un partit de 48 minuts on hem d’estar concentrats des del primer fins l’últim.

Així comencem el primer quart. Molt forts i llançant-nos a cada pilota. Veiem que al final aquest esforç té recompensa i aconseguim una bona ratxa anotadora. El segon quart sortim amb la mateixa dinàmica però baixem en efectivitat. Llavors, durant els tercer i quart períodes seguim pressionant però amb “despistes” que no ens hauríem de permetre.

La segona part ens la plantegem igual. 24 minuts jugats, 24 minuts per endavant. Continuem treballant fort. Ara es nota molt més la nostra defensa. El problema és que ens encantem amb el rebot i donem al rival segones i terceres oportunitats. El setè quart arribem ja més cansats, i la dura defensa del rival i el poc encert ens fan perdre els nervis. Però volem acabar bé el partit, i fem un últim esforç en l’últim quart per finalitzar un molt bon partit.

Si faig la reflexió final, primer de tot he de felicitar els nois per l’esforç. Com ja vaig dir anteriorment per mi guanyar el partit no ho diu el marcador. I us he de dir que aquest partit l’hem guanyat. Ara però, no podem parar de treballar. Encara ens queda molt camí per recórrer.

Comentaris