Crònica Mini masculí: Bàsquet Porqueres 72 – Bàsquet Vilafant Taronja 78

Han jugat: Ciro, Nico, Jofre, Arnau, Toni, Neó, Pep, Enric i Martí. 10 triples (4 Arnau, 2 Enric, Neó, Pep, Jofre, Ciro). Tirs lliures (6/16). 11 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 14-6, 6-11, 7-15, 5-13, 13-9, 6-9, 9-8, 12-7

Partit contra un dels millors equips de la lliga, l'únic que ens ha batut a casa.

Es presentava un matx entre dos equips similars que els hi agrada la intensitat i l'atac. Així ha estat. Els locals han començat molt endollats i ficats en el partit, cosa que nosaltres ho hem fet un quart més tard. A partir d'aquí, ha estat un duel de tu a tu, sense por a tirar ni a penetrar, defensa intensa, lluita per cada pilota com si fos la última. En fi, un partit vistós i atractiu.

Com he dit abans, hem començat poc ficats en el partit. A partir del 2n, hem jugat com fins ara ens teníeu acostumats, agressius de cara a cistella i més concentrats en defensa. Hem seguit passant-nos la pilota per aconseguir bones situacions de tir pels companys (10 triples), on una altra setmana mostra la confiança que tenim i el treball que fem per generar cada tir.

En algun tram del partit, la precipitació ens guanya i ho hem d'evitar. Volem fer bàsquet després de rebot defensiu (sortim botant i la perdem o la volem passar ràpid i la perdem), en estàtic volem fer bàsquet on no hi ha l'espai buit. Petits detalls que anem polint setmana rere setmana.

Felicitar al Porqueres altre cop pel partit, per la temporada i per la gran feina que feu. Ens veiem a la segona fase.

I felicitar-vos a vosaltres per l'esforç i pel gran partit que heu fet!!!

Ens veiem dimarts i bon cap de setmana
 
 
 
 

Comentaris