Crònica premini masculí: Bàsquet Lloret 42 - Basquet Vilafant Blau 27

Han jugat: Haitam, Roger, Àlex, Marc, Eric, Guillem, Leo C., Ivan, Iago B., Pol i Iago F.

Parcials: 5-4, 2-2, 4-2, 2-4, 13-2, 0- 4, 6-6 i 10-3.

Aquests cap de setmana el premini masculí blau va fer un dels desplaçaments més llargs d’aquesta segona fase. Aquest cop vam anar a Lloret, rival que sabíem que no seria gens fàcil.

Comencem el partit molt ordenats i amb les idees ben clares, no aconseguim anotar en situacions clares, però sí que creem bones ocasions. En defensa estem prou bé, cada un al seu i intentant que el rival no ens superi amb facilitat. L’única cosa que s’havia de millorar eren la qualitat dels passes, ja que en moltes ocasions perdíem la pilota per realitzar males passades, no per una mala decisió.

Els següents quarts segueixen amb la mateixa dinàmica, però com es pot veure en els parcials, no hi ha encert ni en un costat ni en l’altre.

A la segona part, el rival va sortir més animat que nosaltres, volien més la pilota, tenien més lluita, més ambició, més activitat, cosa que fa que ens agafin un avantatge al marcador. Nosaltres seguim a lo nostre, i aconseguim trobar bones accions que demostren la nostra evolució individual i d’equip. Els entrenadors estem molt contents de l’actitud dels nostres jugadors i esperem que aquesta actitud no es perdi pel que queda de temporada. Bona feina nois!!!

Comentaris