Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 76 – 70 C.E. Onyar

Bàsquet Vilafant 76; Marta (9), Gio (16), Laia S (19), Ari (3) i Carme (9) – cinc inicial – Laia C (-), Meritxell (-), Laura (20), Mar (-). 18/31 Tirs Lliures, 9 Triples (6 Laura, 1 Gio, Carme i Ari). 22 Faltes, Eliminada Laia C al 38’.

Parcials; 18-17, 23-7, 13-28, 22-18

Victòria per seguir creixent.

Els prop de 50 espectadors que han vingut al pavelló han gaudit d’un gran partit de bàsquet. Noies, heu fet el partit més complert dels que he vist, heu lluitat 40’ sense parar i el més important, sense gairebé bufar.

Primer quart a batzegades, de 7-2 al 7-10, on es costava controlar el rebot i quan ens tancàvem ho fèiem malament i els donàvem opcions de tir fàcil, i quina mà que tenen les de Girona. Només un triple de la Laura maquilla els 3 seus pel 11-17 al 9’

D’allà al descans heu tret la millor versió vostre (parcial 30-7). Heu robat pilotes, afogat el seu atac, eliminat el seu rebot ofensiu, i en atac, OH en atac ! A part dels bàsquets de contraatac (crec que n’hem fet uns 6 de 7 en tot el partit) hem gaudit d’allò que sempre patim a Vilafant; una tempesta de triples, 7 en 10’, 5 de la Laura, 3 en 1 minut. Sublim, únic. +17 al descans.

Tot i la satisfacció, totes érem conscients que quedava molta feina per fer, que les rivals lluitarien per reduir l’avantatge amb totes les seves forces i hem començat el 3r quart concentrades, un pèl porugues en atac però molt fermes al darrera i al 25’ hem assolit el màxim avantatge, 51-31, però allà ha aparegut el cansament i hem tornat a cometre els mateixos errors defensius del primer quart. I aquella cosa sublim, única, que és una metralleta de triples, l’hem rebut nosaltres. 5 en 5’ i acabem el quart només +2.

El repte era veure com estàvem física i mentalment per jugar el darrer quart, i un 10-2 en 3’ ens posava 64-54 però elles seguien anotant de fora amb molta facilitat i ens empaten a 67 al 38’ amb 3 triples més, tot i que ara ja havíem ajustat millor la defensa i aquests darrers eren mèrit d’elles i no per errors nostres.

I quan pitjor ho teníem, ens ha sortit bé. Hem aconseguit a partir d’obrir la defensa que tot el seu atac es centrés en el joc interior i s’ha acabat anotar i cada atac nostre a acabat a tirs lliures i amb un 9/12 hem tancat el partit.

No crec que guanyem cap altre partit encaixant 12 triples, però avui heu confirmat que teniu molt bàsquet dins i que si aconseguim fer-lo brollar entre totes aquest no serà el millor partit de la temporada.

Moltes Felicitats i ens veiem divendres.