Crònica Cadet fem.: F.D. Cassanenc 57 – 36 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Íngrid, Sara, Clara, Mireia, Mariona, Laura, Eva S., Mar, Eva T. i Núria.

Derrota incontestable al camp d'un dels equips capdavanters que s'explica, en la seva totalitat, en la primera part que hem jugat.

El rival pot ser superior, més bo tècnica i tàcticament, però mai ens pot triplicar en energia, gana i intensitat. No hem defensat l'u contra u, no sortíem ni a la primera ajuda i regalàvem la pilota al nostre camp perquè les noies del Cassanenc anotessin sense oposició. I elles no perdonen. Resultat? 36 punts en contra.

En atac, nul·la presa de decisions encertades, abús del bot, passades molt dolentes i en posicions estranyíssimes on era impossible la recepció. Minut darrera minut ens anàvem fent més petites i ens hem convertit en una caricatura de l'equip que realment som. Abatudes i totalment fora del partit s'acabaven aquests 20 primers minuts. Resultat? 7 punts a favor.

Com molt bé diu un bon amic de Maçanet, aquesta manxiula (bufetada), ens havia de fer reaccionar. Parlem al vestuari sobretot d'un aspecte. La imatge havia de canviar. Amb 36 a 7 en contra òbviament ens oblidàvem de guanyar i ens centràvem en canviar el xip i demostrar que no érem la banda del primer temps.

I s'ha aconseguit. El segon acte del partit ha reflectit un 21-29 que no esborra les males sensacions però que demostra que les nostres noies tenen orgull i caràcter.

D'aquestes derrotes, jugadores i entrenadors és d'on més aprenem. No defalliu, continua sent una temporada molt bona!! Ànims i fins dimarts!