Crònica Infantil fem: B.Vilafant 56 – 55 C.B. Blanes

Han jugat: Mar, Alena, Daniela, Mireia, Jordina, Nora, Martina, Estel, Ruth i Xènia.

Aquest dissabte jugàvem l'últim partit de la primera fase, a casa contra un equip físicament superior a nosaltres. L'objectiu era clar, intentar imposar un ritme alt que ens afavorís a nosaltres.

Al principi del partit ens va costar sortir ràpid, ja que botàvem massa i no estàvem ben col·locades dins del camp. Quan ho vam saber corregir, vam generar molts contraatacs i a l'hora moltes cistelles.

També ens va faltar en certs moments, més atreviment en el 1 contra 1. En molts duels, nosaltres érem més ràpides i en podíem haver tret més rèdit. Tot i això, vam generar moltes cistelles i en vam treure moltes faltes en aquest aspecte del joc. Les blanenques ens van castigar a dins de la zona on eren superiors.

En el tema del rebot vam millorar molt respecte la setmana passada, tot i que a vegades encara ens quedem badant quan la jugadora a qui defensem tira, i en més d'una ocasió és la mateixa jugadora qui agafa el rebot en atac. Hem d'agafar l'hàbit de tancar-li el rebot.

Defensivament encara ens falta un punt més de intensitat, ens superen amb massa facilitat. Si en els entrenaments aconseguim pujar aquest punt, als partits ens sortirà sol. Si als entrenaments no ho fem, als partits és molt difícil que surti.

Quan aconseguim treure la pilota ràpid, som un equip molt difícil de defensar. En estàtic movem bé la pilota i som atrevides en el tir exterior. Comencem a veure quan és millor tirar i quan és millor penetrar cap a l'aro.

Agrair a la Ruth que vingués a ajudar-nos, la seva entrega és un exemple a seguir. Felicitats pel partit, ens veiem dimarts.
 
 

Comentaris