Crònica Infantil femení: Bàsquet Vilafant 68 - CB Sant Gregori 73

Han jugat: Dana, Mar, Alena, Daniela, Estela, Mireia, Jordina, Nora, Martina i Xènia.

Aquest dissabte ens tocava jugar a casa i un pèl abans de l'habitual. El partit ha estat marcat per les excessives facilitats que hem donat en defensa, durant els primers sis quarts. En atac hem estat força bé.

Com sempre, el resultat ens importa molt poc, però faré referència a ell ja que ha estat un clar reflex del nostre partit.

Al primer quart sortim completament adormides i ni defensem, ni ataquem. Ens agafen una clara avantatge. A partir del segon quart reaccionem en atac, però a les gregorianes els hi costa molt poc anotar, cosa que no ens permet retallar diferències.

Les ajudes arriben tard, ens superen amb molta facilitat a l'1 contra 1 i recuperem massa lentament la posició defensiva. Per sort, traiem la pilota amb bastant criteri, cosa que ens permet generar bons contraatacs i provoquem moltes faltes. També circulem bé la pilota en estàtic i aconseguim bons tirs. El rebot defensiu no l'hem controlat en cap moment.

El setè i vuitè quart fem un canvi de xip en defensa, utilitzem el cos per defensar i a les visitants els hi costa més anotar. Retallem distàncies en el marcador.

Aquest partit és un clar exemple de la importància de defensar bé. Que només atacant, per molt bé que ho facis, no és suficient.

A seguir treballant, fins dimarts!

Comentaris