Crònica Infantil masc.: Bàsquet Vilafant 77 – 109 BC Torroella

Segon partit de la segona fase. Derrota clara contra el BC Torroella. De fet, perdem de més punts que la setmana passada, però juguem millor. Val a dir que era difícil jugar igual o pitjor que la setmana passada. Tot i el resultat, acabem amb millors sensacions i els entrenadors al menys, més contents.

Creiem (o ens heu fet creure) que ho heu donat tot, heu lluitat i heu acabat esgotats. És una bona manera d’arreglar el desastre de la setmana passada, ho valorem positivament i esperem que es mantingui en un futur. Ara bé, aquest esforç, entrega i suor, també l’heu de posar durant la setmana, doncs no podeu pretendre entrenar a un ritme del 70% per posar un exemple i voler jugar al 100%, perquè en un entrenament superareu al vostre defensor i en un partit segurament no. Aquella passada concreta que li arriba a les mans del vostre company el divendres, el dissabte quedarà enrere o sortirà fora. I com aquestes, moltes accions més. És cert que entreneu bé, però no al màxim i com bé veieu, no arribem, no en fem prou, no és suficient.

És hora de que us exigiu més, com a jugadors i com equip. És moment de sortir de la vostre ZONA DE CONFORT, no deixar que els aprenentatges passin pel vostre costat sense adquirir-los, i gaudir del bàsquet i de tot el que vindrà, que no serà poc.

Acabo amb una frase agafada de Pep Marí i que diu així: “Cuanto más sudas en tiempo de paz, menos sangras en tiempo de guerra. Cuanto más sufres entrenando, más disfrutas compitiendo”.

Demà hi tornem.

Comentaris