Crònica Infantil masculí

Primers tres mesos de competició, on no som capaços de mantenir una regularitat en el joc, molts alts i baixos. Partits brillants i partits molt fluixos. Això es transforma en males sensacions, falta d’actitud, manca de concentració, poc joc en equip... Entrenadors també hi tenim culpa, doncs també formem part de l’equip i prenem decisions, no sempre correctes. En resum, un joc molt pobre en vista al gran ventall de possibilitats que ofereix l’equip.

Arriben però, les vacances de Nadal, on jugadors aprofiten per carregar piles i entrenadors per modificar la planificació. Decidim doncs, prèviament acordat amb el club, fer un pas enrere i tornar a treballar conceptes tècnics i tàctics més senzills, ja treballats i assolits però momentàniament oblidats. Així, reculem per intentar avançar (fet a vegades necessari) i amb uns objectius clars: recuperar bones sensacions i trobar una identitat.

I ho aconseguim. Comencem el 2017 amb el peu al accelerador, jugant intensos, ràpids i concentrats. Bona defensa de l’1x1, ajudes atentes, dominem rebot, transicions ràpides, bona circulació de la pilota, agressius a la cistella, etc. Plantem cara tots els partits, guanyant-ne alguns i perdent-ne d’altres, però sempre acabant amb la sensació de donar-ho tot. En definitiva, juguem a bàsquet, el bàsquet que nosaltres volem jugar.

Acabada la primera fase, i molt contents amb la línia ascendent de l’equip els últims dos mesos de competició, comença la segona fase, i al primer partit: ensopegada.

Desitgem que hagi estat un mal dia en conjunt, però tot apunta a un avís. A l’entrenament de demà ho parlarem, però, i ara us parlem als jugadors de l’Infantil Masculí: el que hi vau posar a la pista el dissabte és simplement inacceptable. Amb aquesta l’actitud oblideu-vos de guanyar algun partit aquesta segona fase. Amb tres dels quatre equips ja hi hem jugat, i perdoneu l’expressió, però “no s’estan d’hòsties”, juguen a bàsquet, al màxim, com veníem fent nosaltres fins ara. Bon moment per reflexionar, doncs encara ens queden 7 partits de lliga, més un torneig a Andorra, més algun amistós.

See you tomorrow.
 
 

Comentaris