Crònica Júnior fem.: Ceset 37 – 45 B.Vilafant

Han jugat: Paula (4p), Clara (4p), Berta (6p), Aina Vesa (13p), Emma (9p), Clàudia (3p), Aina Abulí (6p).

Parcials: 9-10, 16-10, 8-13, 4-12
Triples: 3 (Aina Vesa, Emma i Clàudia)
Tirs lliures: 6/20

Ens presentàvem al pavelló de Santa Eugènia amb una plantilla molt curta, 7 jugadores.

Sabiem que caldria donar-ho tot per competir el partit, i així ha sigut, avui us hi heu deixat la pell.

El primer quart començava a trompicons, amb bones defenses i poc encert. Destacar la gran feina de la Berta en aquests primers minuts.

Al segon quart ens torna a passar el de sempre... Molt bona actitud i lluita al darrera, però molta precipitació i pilotes perdudes, que ens obliga a defensar sense haver anotat en varies ocasions. Però dos triples consecutius (Vesa i Emma) a l'últim minut ens donen aire i marxem al descans 5 punts a sota.

Ens quedaven 20 minuts més de partit i només amb dues rotacions se'ns començava a fer complicat. I per si això fos poc... al 22' es lesiona la Paula. Però no us heu rendit, heu sigut lluitant i heu demostrat ser molt bones competidores.

A la segona part en atac posem una mica d'ordre, juguem algunes possessions més llargues en les que trèiem profit, tot i que abusem del tir exterior.

I en defensa... només us podem felicitar. Heu treballat de valent, defensant molt bé els 1c1, arribant a les ajudes i rebotejant de meravella contra unes interiors més físiques, XAPÓ!

Victòria molt meritòria, felicitats noies!

Fins dilluns.

Comentaris