Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Blau 25 - 75 Bàsquet Lloret Verd

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel, Roger, Xavier, Arnau, Pau, Àxel, Galdric i Bernat. 1/5 Tirs Lliures. 4 Triples (Èric i Rubén). 17 Faltes. Cap Eliminat.

Parcials: 6-18, 8-10, 2-19, 5-8, 2-18, 5-10, 0-20, 7-16.

Juguem un dissabte a casa amb tota la plantilla en una hora raonable. Tot perfecte, però abans de començar veiem que tenim davant un equip que, si més no, ens supera en físic. Això ens fa plantejar un partit dur en el qual hem de lluitar totes les pilotes des del primer fins l’últim minut.

Aquesta és doncs la mentalitat inicial. Ja des d’un bon inici veiem la superioritat del rival però no per això ens hem d’aturar i tot i fallant coses que no hauríem acabem el segon quart prou bé.

Però ja anàvem per sota en el marcador. I en lloc de continuar lluitant, hem baixat els braços. I per falta d’intensitat (mentre que a nosaltres ens costava molt atacar, ells botaven com volien perquè no els pressionàvem) i de confiança, aquest partit ha estat entregat com un regal de Nadal pel Lloret.

Tot i que s’han vist moments contraris a aquesta dinàmica, aquests han quedat massa difuminats.

Nois, ho he dit durant tot el partit i ho torno a repetir. Hi ha moltes maneres de perdre, i la d’avui no m’ha agradat gens. Aquests partits en els quals el rival és molt superior són els que valen la pena i en els quals s’aprèn més. Avui hem baixat els braços, però confio que tots hi reflexionarem i a la tornada sortirem a mossegar.

Hem d’estar motivats en cada partit. Si ens agrada aquest esport, que per això hi juguem, hem d’anar a cada partit i a cada entreno amb il·lusió, ganes i a divertir-nos.

Ànims!! Ara a seguir millorant. Bon cap de setmana.

Comentaris