Crònica Mini Masc.: Bàsquet Vilafant Blau 51 – 93 C.B. Sant Feliu A

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel, Xavier, Arnau, Pau, Axel, Galdric i Bernat.
1/9 Tirs Lliures. 2 Triples (Èric i Rubén). 6 Faltes. Cap Eliminat.

Parcials: 6-2, 6-17, 10-8, 8-13, 8-14, 6-10, 2-12, 5-17.

Partit a casa contra un rival que a fora ens va guanyar plàcidament. Sabem doncs, que no podem baixar la guàrdia en cap moment. Volem demostrar que tot equip que vulgui guanyar-nos haurà de suar per aconseguir-ho.

Amb aquestes idees, que de fet són sempre les mateixes, sortim a donar-ho tot. Es veu un primer quart molt bo. En atac generem ocasions que independentment de si entren, estan molt ben jugades. En defensa també anem forts, però encara es demana un punt més d’agressivitat, d’arribar a defensar. Però sembla que aquesta idea la captem a la inversa i enlloc de defensar més, afluixem en aquest aspecte. En atac continuem bé. Sortim doncs al tercer i quart període a solucionar aquest problema, i comencem a millorar.

Així doncs arribem al descans havent fet una bona primera meitat però amb molt de partit per endavant.

Mateixa idea per la segona meitat. Tenim moments molt bons, però els dolents ens comencen a pesar i el nostre partit s’acaba al 6è quart. A partir del 7è, el cansament i la moral ens acaben de trencar un partit que realment no es pot jutjar pel marcador final.

Vull tornar a repetir una cosa que m’interessa molt, i ja sé que sóc molt pesat però per mi és molt important. Som un equip, tenim cinc jugadors a pista. Us apunto una fórmula que vull que us quedi gravada: 5-1=0. Pensem-hi.

Per la resta, felicitats pel partit. Ens veiem dimarts.