Crònica Mini masc.: B.C. Fontajau 54 – 44 Bàsquet Vilafant Blau

Bàsquet Vilafant: Biel Costa, Roger, Xavier, Pol, Pau, Axel, Biel Blanch, Galdric i Bernat. 6/15 Tirs Lliures. 2 Triples (Pau i Xavier). 21 Faltes. 1 Eliminat (Pau).

Parcials: 7-5, 4-2, 10-3, 4-4, 12-12, 6-5, 7-4, 4-9

Aquest cap de setmana hem anat a jugar a Girona un partit molt interessant en un pavelló d’aquells que fa goig jugar-hi, i contra un equip que sabíem des del principi que no ens permetria baixar la intensitat ni un sol segon de partit.

Sortim ja el primer quart amb una mentalitat competidora, no tenim en compte per res el marcador. Així que sortim a jugar a bàsquet. Bon començament de partit. Aquest nivell s’ha mantingut, crec jo, constant tota la primera part. L’únic que destacaria com a punt feble és la velocitat de reacció. Quan perdem la pilota, els 5 jugadors han de córrer a tota velocitat per arribar abans al camp defensiu que l’equip contrari. Aquestes petites badades són probablement, a part d’altres petits detalls, el que ens ha fet anar per darrere el marcador.

Però insisteixo, el marcador a mi me la “repanpinfla”, així que, mateixa mentalitat a la segona part i com si el partit tornés a començar. En defensa, comencem a solucionar aquests problemes. En atac, juguem bé però sembla que no entren. No passa res, ja entraran. I aquesta insistència al final dóna fruits: acabem guanyant l’últim quart. I això només ho dic per exemple de bona feina.

Finalment acabem perdent en marcador però guanyant en joc. Aquests partits són els que de debò val la pena jugar. Penseu, cada un dels jugadors, si esteu o no satisfets. Si la resposta és afirmativa, jo em dono per satisfet.Ara ja només em queda felicitar a tots els jugadors per aquest partit. A continuar així !!!

Comentaris