Crònica Mini masc.: C.B. Olot A 76 – 61 Bàsquet Vilafant Taronja

Han jugat: Ciro, Rubén, Nico, Jofre, Arnau, Dídac, Neó, Pep i Martí. 10 triples (4 Neó, 2 Martí, 2 Arnau, Pep i Rubén). Tirs lliures (7/12). 12 faltes. Cap eliminat

Parcials: 10-8, 6-13, 12-9, 8-10, 5-10, 17-3, 11-6, 7-2

Visitàvem la pista de l'Olot, la d'un gran equip que des d'aquí us felicitem per la feina que feu.

Partit atractiu i intens. Ha estat un duel entre dos equips amb encert des de 3 punts (els locals amb 7 i nosaltres amb 10) i amb molt de ritme. És una pista llarga, i s'ha notat a partir del 6è quart, on no hem pogut aguantar físicament els rivals. A partir d'aquí, hem baixat els braços, i els locals han seguit treballant i a la vegada ampliant el marcador a favor seu.

Hem començat intensos en defensa, movent la pilota i amb un encert de 3 brutal. A la que hem començat a estar cansats, no hem defensat i l'atac no ha sortit com els 5 primers quarts. Si la pilota no entra, no puc baixar els braços en defensa i deixar que els rivals anotin amb facilitat. Si no anotem, hem d'esforçar-nos encara més perquè ells no anotin. És aquí on agafem confiança, des de la defensa.

En aquest esport, o guanyes o perds. No es pot guanyar sempre. Hi ha moltes maneres de perdre: la de lluitar fins a l'últim segon i donar-ho tot, o bé, deixar que el rival ataqui i jugui còmode. És una qüestió d'actitud.

Tothom pot tenir mal dia i no s'acaba el món. La setmana que ve tenim un altre partit i n'estic segur que ho tornarem a donar tot fins l'últim segon. En general, no heu fet tan mal partit, felicitats.

Agrair el reforç d'en Dídac que ens ha servit de gran ajuda.

Ens veiem dimarts joves!

Comentaris