Crònica Mini masc.: Ceset 87 – 42 Bàsquet Vilafant Blau

Bàsquet Vilafant: Èric, Biel, Roger, Xavier, Arnau, Pau, Àxel, Galdric i Bernat. 3/11 Tirs Lliures. 3 Triples (Roger i Èric). 12 Faltes. Cap Eliminat.

Parcials: 6-8, 4-5, 13-4, 12-3, 14-9, 10-6, 13-2, 15-5

Dissabte jugat a Girona a les 12 del matí. Aquest és una hora doncs, en la que hauríem d’estar tots ben desperts i concentrats pel partit.

Comencem el partit atents i generant bones ocasions. Però encara ens falta per arribar al nivell desitjat. De manera que intentem centrar-nos en el següent quart, però ens surt al revés i sembla que en lloc de pujar un nivell, baixem d’aquest en el que estàvem. A partir del tercer quart ja ens n’hem anat del partit i hem regalat aquests dos últims quarts de la primera meitat a l’equip rival.

Arribem al descans amb unes cares molt llargues a les que pregunto les ganes de refer el partit. Resposta majoritària: sí. El problema però és que això no és un examen, de manera que no es puntua aquesta resposta, així que si no us la creieu no serveix per res. Dir això la segona meitat va ser un daltabaix on encara es van poder veure petits moments de bàsquet gràcies a l’esforç d’alguns jugadors que sí que es van creure la seva resposta.

Partit per reflexionar, per fer-nos veure que tot i haver millorat des del principi de temporada, encara ens queda molta feina per fer. S’han comès molts errors bàsics en tema tècnic i no hi ha hagut moral lluitadora en tema psicològic. Espero però que aquesta derrota ens faci créixer i que per tant, no es torni a repetir. A seguir treballant.


Comentaris