Crònica Premini masculí: Bàsquet Vilafant Blau 45 - C.B. Sant Feliu 55

Parcials: 2-7, 10-6, 2-6, 4-1, 2-4 14-10, 5-2, 6-19

Han jugat: Èric, Leo C, Iago B, Iago F, Àlex, Pol, Pere i Roger.

Aquest dissabte, el Premini blau ha tingut un partit molt intens i esgotador contra un rival que lluitava cada pilota com si fos un tresor. Aquests partits són els que ens fan creixa com equip, i ens ajuden a veure l'actitud i la intensitat que hem de posar en qualsevol partit de bàsquet.

El partit ha anat de menys a més, els primers quarts l'equip local ha sortit desconcentrat, amb poca lluita i ambició. No obstant aquesta desconcentració ha durat poquet, ja que als següents quarts, hem entès de que anava la història. El que lluitava més, tenia més rebots i agafava les pilotes dividides, fet que es transformava en segones i terceres opcions per fer bàsquet. Així doncs és el que hem intentat fer. Defensar intens, anar de cap a totes les pilotes i forçar pèrdues han fet que l'equip pogués anotar.

Tot i això, les forces ens han fet figa als dos últims quarts, tot i ser pocs jugadors en aquest partit, crec que hem donat al 100 % de nosaltres mateixos, això ens omple d'orgull als entrenadors, pares i club.

Cal agrair al lesionat Leo Vinuesa per haver vingut a donar suport a l'equip, i esperem que es recuperi aviat.

Comentaris