Crònica Sènior femení: Bàsquet Vilafant 65 – 54 C.B. Granollers B

Bàsquet Vilafant 65; Mar (2), Sara (3), Gio (4), Joana (9), Laia S (21) – cinc inicial – Laia C (-), Meritxell (2), Laura (-), Ari (5) i Carme (19). 23/28 Tirs Lliures, 4 Triples (2 Laia S, 1 Joana i Ari). 30 Faltes, Cap Eliminada

Parcials; 19-15, 16-13, 17-15, 13-11

Convençudes de guanyar.

Avui ha estat aquell partit que confirma que anem pel bon camí. Mai a cap altra partit havíem estat tant regulars durant els 40’. Molt madures a la pista tota l’estona, marcant sempre el ritme del partit i en defensa sumant les 11 i no deixant gairebé cap cistella fàcil a les vallesanes. Els 11 punts de diferència final no reflecteixen la comoditat amb la que hem jugat. Només el cansament a la segona part han permès a les rivals anotar massa des de la línia d’1 punt (17/23 a la 2a part, per només 9 punts en joc) fent que mai acabéssim de marxar en el marcador.

La posada en escena ha estat perfecte; 6-0 al 1’ amb un bàsquet de cada posició. Hem anat ampliant l’avantatge fins al 5’ amb el 13-4 i la millora en el joc de les visitant i un parell de bàsquet fàcils d’elles han igualat el partit (19-17 al 11’) però 7 punts seguits de la Laia S ens ha permès agafar els 9 punts de màxim avantatge que hem anat mantenint al 2n quart. (26-17 al 13’, 31-22 al 17’ i 35-26 al 19’). I molt de treball al darrera. Només 1 cistella en els darrers 6’ del 2n quart per les de Granollers.

La segona part ha estat la confirmació que el partit era nostre. No hem parat l’ampliar l’avantatge fins la màxima diferència de 15 (59-44) al 35’. Només algun error i l’excés de faltes ha permès reduir l’avantatge final.

Ja són 5 partits seguits amb molt bones sensacions, on crec que tothom ha entès que cal picar pedra per guanyar els partits, que tothom és necessari i ningú imprescindible i que hem de seguir per aquest camí, corregint errors, polint detalls, però segures del que fem. Avui us regalo una cançó (ja he tardat prou) per què al final l’heu tret, i això que el teníeu ben amagat....