Crònica Sènior masculí: Bàsquet Vilafant 69 – 56 C.B. Sant Gregori

Parcials: 26-12; 12-9; 18-14; 13-21

Han jugat: Andreu, Quiri, Nebot, Pere i Brun (cinc inicial), Sergi, Adri, Peral, Descamps, Àngel, Castillo, Vicente.

Ens enfrontem a un equip que ens va superar en tot en el partit d'anada, i amb moltes ganes de revenja, però conscients del perill que tenen.

Sortim amb una defensa diferent de l'habitual com a revulsiu, amb la intenció de jugar a un ritme molt alt, com ens agrada. No ens surt gaire bé al principi, encaixant 3 de 3 en triples en menys de dos minuts, però ens mantenim en la idea, i ens dona el resultat esperat en el primer quart, on acabem imposant un ritme molt alt i aconseguim un avantatge important.

Segon quart amb moltes anades i vingudes al principi, moltes cames i poc cap, i més estàtic a la part final, tot plegat amb poc encert per part dels dos equips, però tot i això aconseguim ampliar l’avantatge.

Tercer quart marcat per un joc més tàctic i més bàsquet, molts llançaments des del tir lliure i bon encert. Ampliem una mica més l'avantatge i encarem la part final amb molta tranquil·litat.

Últim quart sense història, baixem un mica el llistó en defensa i això fa que el St. Gregori anoti 21 punts, però no patim en cap moment pel resultat, i encarem els últims minuts amb la tranquil·litat i sensació que ja hem fet la feina.

Bon partit en general, i bona victòria que ens manté una setmana més a la part alta de la classificació.

Felicitats i a seguir...

Comentaris