Trobada d'escoletes a Llagostera

Primera trobada escoles de la temporada a la qual hem anat amb els nens / nenes del 2009 i un parell de reforços del 2010. L’Eduard, el teníem malalt i no ens ha pogut acompanyar. Recupera't per la propera.

Encaràvem els 3 partits amb Cassà, Amer i Llagostera amb 3 objectius clars: atacar passant la pilota, defensar cadascú el seu i, sobretot, passar-ho molt bé.

En els dos primers partits amb Cassà i Amer aquests objectius els hem complert amb escreix, perquè després de treure’ns la son que teníem, hem començat a jugar força bé. Hem passat molt la pilota, hem botat tant amb l’esquerra com amb la dret, hem defensat cadascú al seu fins i tot quan fèiem canvis no ens despistàvem. Hem fet unes quantes violacions del reglament (hem de botar abans de córrer amb la pilota) però, en global, han estat dos molt bon partits.

Després del descans i agafar forces amb l’esmorzar, el darrer partit amb el Llagostera ens ha costat més. Ells físicament eren més forts que nosaltres, han posat més intensitat i nosaltres ja anàvem en reserva energies. En conseqüència, no hem fet tant bé les coses com als dos primers partits. Però així i tot he mirat de lluitar tot el que hem pogut.

En resum, una molt bona experiència que ens ha mostrat virtuts que fem be, i coses a millorar, tal com ha de ser.

Felicitar a la Sara pel debut i al Llagostera per l'organització.

Comentaris