Crònica Cadet fem.: C.B. Bescanó Verd 56 – 44 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Sara, Eva T, Eva S, Laura, Núria, Mireia i Mariona.

Avui la crònica la faran les jugadores que han anat a Bescanó!!

Hem jugat un bon partit però com sempre hem tingut aquells minuts que dubtem i acabem baixant el cap.

Hem començat concentrades però, sobretot al últim quart, hem acabat baixant els braços. Ens hem confiat massa a la segona part.

Hem fet un bon partit les dues primeres parts però com que anàvem guanyant ens hem relaxat i no estàvem tant concentrades i això ens ha fet perdre.

Els dos primers quarts hem jugat amb ganes i actitud però el altres dos quarts ens hem desconcentrat i no hem sabut defensar bé. Al final ens hem deixat guanyar el partit.

Partit de dos colors, blanc i negre. Primera part amb jugades ràpides, bons moments de tir i una defensa agressiva.
 
Com sempre tenim el nostre moment de "bajón" i a partir de la segona part no sabíem atacar, fallàvem molt i no sortíem a les ajudes en defensa. En definitiva un partit per recordar-ne part i oblidar-ne d'altres.

Un partit ben jugat en general. Primera part guanyada. Segona part amb molt pocs atacs, una defensa bastant fluixa i pocs encerts a la cistella. Encara que érem poques jugadores i les del Bescanó també, hem jugat bastant bé.

Crec que la primera part hem tingut moltes opcions de tir i molt bones jugades, hem acabat la primera part una mica motivades perquè anàvem al cap davant al marcador.
A la segona part ens hem despistat amb defensa i ens ha costat atacar amb seguretat.

Demà més i millor!!

Comentaris