Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Blau 54 – 49 CB Banyoles

Bàsquet Vilafant: Èric, Rubén, Biel, Roger, Xavier, Pau, Axel, Galdric, Bernat i Dídac. 7/14 Tirs Lliures. 3 Triples (Rubén). 16 Faltes. 1 Eliminat (Xavier).

Parcials: 1-11, 4-5, 6-4, 15-3, 2-4, 13-4, 8-9, 5-9.

Aquest dissabte hem jugat a Vilafant a les 9 del matí. Plantejament: sortir al 100%. Buscar totes les pilotes i estar completament concentrats, tant en atac com en defensa.

Aquesta és la idea que tenim en sortir. Però no l’hem complert com volíem. Falta molta intensitat que s’ha de traduir; en defensa, de manera que el rival es vulgui treure la pilota de sobre; i en atac, buscar cistella sense cap mena de por.

El segon quart encara deixa molt a desitjar, així que no és fins el tercer on comencem a posar-nos realment les piles. Decidits a fer el partit nostre apretem en el quart període i aconseguim moltes cistelles fàcils gràcies a una forta concentració en les sortides de pilota.

Hem vist que ens agrada encistellar, tenir la pilota. Per tant hem de continuar defensant a tope i aprofitar cada avantatge. Bona segona part on sortim ja amb el xip del 3er i 4rt període.

Tot i que encara hi ha molts aspectes a millorar, culminem un bon partit on la intensitat i l’esforç han estat els punts clau d’aquesta victòria.

Ara sou vosaltres nois, els que decidiu si voleu seguir amb aquest bàsquet.

Bon cap de setmana i ens veiem dimarts a l’entrenament, un altre dels punts clau.

Comentaris