Crònica Premini masculí: F.D Cassanenc 30 – Bàsquet Vilafant blau 48

Parcials: 2-6, 2-2, 3-10, 0-4, 7-10 9-4, 3-6, 4-6

Han jugat: Eric, Guillem, Leo C, Haitam, Aitor, Roger, Pere i Ivan.

Gran partit el que es va viure al pavelló municipal de Cassà de la Selva. Bona intensitat defensiva, bones preses de decisió i gran joc d'equip, van fer que els de Vilafant fessin gaudir a tota la grada i als seus entrenadors (molt contents per l'actitud).

Ja des dels primers quarts els de Vilafant van lluitar totes les pilotes dividides, tots els rebots tots defensaven ben col·locats i amb un ràpid desplaçament defensiu. De totes maneres els últims minuts de cada quart el cansament feia que baixéssim un punt la intensitat defensiva. La llàstima d'aquests primers quarts és que hem fallat bastantes ocasions clares sota cistella.

A la segona part, vam introduir conceptes nous. Tot i generar bones accions sobre bot, amb molt bons 1 contra 1, vam veure que si fèiem bones passades, generàvem molt més i normalment acabaven en 2 o inclús 3 contra 1. Un cop ens tallaven el contra-atac vam decidir jugar en estàtic. Vam introduir el concepte de passar i tallar, que fa més d'una setmana que estem treballant, i va sortir bastant bé (estem segur que amb uns quants entrenaments més podrem treure més profit d'aquest moviment).

Felicitats pel partit i ens veiem el dilluns a entreno.

Comentaris