Crònica Sènior masculí: B.Vilafant 82 - 70 Nou Platea CB Salt

Han jugat: Vergés, Castillo, Descamps, Poch i Àngel - cinc inicial - Adrià, Vicente, Sajet, Pere, Nebot, Brun i Gascón.

Encaràvem el partit donat-li la importància que sabíem que tenia, molt seriosos en els primers minuts de partit, defensant intensament, i atacant amb bon criteri.

Així, i com venia sent habitual en els darrers partits una sortida molt intensa. Un esforç que hem abandonat massa d'hora donant opcions a un Salt que es jugava seguir tenint opcions a la lliga.


Parcial del 1q 25 - 9.

El segon quart ha estat una continuació del primer, on com ja hem apuntat al final del primer, hem baixat la intensitat, i hem concedit el doble de punts que al primer quart, perdent aquest parcial.

Parcial 2q 15 - 18.

Al tercer quart tornem a funcionar en atac seleccionant amb paciència les millors opcions, però altra vegada encaixem massa punts, tot i que aquest quart sí que guanyem el parcial.

Parcial 3q 24 - 19.

Últim quart amb dues cares, Una primera reacció del Salt que ha posat la distància en el marcador de 10 punts, Hem sigut a temps de mantenir-nos i reactivar-nos, cosa que no ens ha passat altres dies, i no permetre que aquesta distancia es disminuís.

Parcial 4q 18 - 24.

Victòria important que ens permet seguir en segona posició, i que ens assegura la 4rta plaça. No ens conformarem.

Pel que fa els partits anteriors sense crònica, aquí un resum:

Quan vaig anar a Berna, una de les coses que més em va meravellar, jo era un nen, va ser el rellotge amb carilló que tenen. Una obra d'enginyeria fantàstica.

Avui dia els rellotges ja no són analògics, però quan estava de moda, jo en vaig tenir algun, els millors són els suïssos.

Els rellotges suïssos són els millors perquè la mentalitat germànica del país muntanyós fa que tinguin una delicada i obsessiva cura pels detalls, especialment per l'enginyeria.

Totes les peces són importants en un rellotge suís.

Avui en dia els rellotges analògics, pràcticament han mort, però el mite germànic continua.

Sé que la frase no era exactament aquesta, i demano disculpes perquè no recordo qui la va dir, però és temps d'aplicar-la:

"No pensis que ha de fer l'equip per a tu, pensa que has de fer tu per l'equip"

Queden 4 finals i en tenim moltes ganes, les afrontarem com millor sabem,
amb treball, treball i treball.

Un, dos, tres, Junts!!

Comentaris