Crònica Sots25 masculí: B. Vilafant 76 – CB Adepaf 65


Ignasi (4), Andreu (7), Capel (2), Sajet (8), Castillo (10), Caritg, Descamps (10), Brun (8), Gascon (12), Sergi L., Santos i Pere (12). 10 triples: 2 Castillo, Gascon, Sajet i Descamps; 1 Brun, Andreu. Tirs lliures 19/29.


Partit dur amb molts contactes.

Per part nostre destacar el nostre encert exterior, els nostres tres primers bàsquets triples i de tres jugadors diferents. En total 10 triples, 5 al primer quart i quatre a l’últim.

Hem començat amb molt encert i això ens ha permès agafar 11 punts d’avantatge en el primer quart. Però tot no podia ser tan fàcil, l’Adepaf ha començat a apretar en defensa, sense concedir-nos cap cistella fàcil i molt concentrats en el partit. Nosaltres anàvem fent, però sense assolir la intensitat que el partit requeria.

Fins a l’últim quart on si que ens hem aconseguit igualar el seu nivell d’intensitat, en atac hem tornat a jugar com un equip i ha tornat l’encert exterior.

Quan juguem com un equip i deixem de costat les individualitats som molt millors. S’ha de destacar el repartiment de punts entre molts jugadors, sense que en destaqui cap. Això és molt difícil de defensar.

Com diu un altre entrenador a la seva crònica: "No pensis que ha de fer l'equip per a tu, pensa que has de fer tu per l'equip"

Felicitar i agrair a en Santos el seu partit. A en Caritg no cal, que ja forma part de l’equip.
 
Moltes felicitats per la victòria. 

 

Comentaris