Crònica Mini masculí: Bàsquet Vilafant Taronja 66 – 99 CB Grifeu Llançà Groc

Bàsquet Vilafant; Ciro, Nico, Jofre, Albert, Arnau, Toni, Neó, Pep, i Enric. 9/24 Tirs Lliures, 3 Triples (2 Neó i Jofre). 19 Faltes, Eliminat Pep al 43’.

Parcials; 6-8, 3-7, 10-13, 11-18, 8-12, 7-16, 16-13, 5-12

Derrota davant un equip molt superior físicament on hem competit molt bé durant tot el partit però quan ens ha faltat l’encert o ens han fallat les forces no els hem pogut parar.

Seguim millorant, seguim creixent. Ens seguiu sorprenent amb la vostra capacitat d’afrontar les dificultats que us trobeu al davant. Sense excuses, sense perdre mai la cara al partit, amb caràcter i amb compromís. Tot això no és tant fàcil d’assolir a categoria mini i si ja ho tenim fet, algunes de les dificultats que ens trobem ara desapareixeran en els propers anys i no tenim cap dubte que el futur és vostre.

Acabem la temporada amb tots els jugadors sumant, repte que fa uns mesos no veiem tant clar, però som tossuts, tossuts de mena. Només sumant tots sereu gairebé invencibles, i és aquí on tenim la clau, en l’EQUIP. Ningú és a la pista en un racó sense tocar una pilota, esperant que passin els 6’ per tornar-lo a tenir assegut al nostre costat. No ataquem amb només 2 jugadors, no sigui que si la toquen els altres la perdin. L’hem de perdre, ens hem d’equivocar, només així demà serem més difícils d’aturar, tot i que avui, això ens faci cometre més errors i doni al rival més opcions de guanyar el partit.

En queda només un, de partit, contra el rival que s’assembla més a nosaltres, amb qui hem gaudit dels 3 anteriors partits i no dubtem que també en gaudirem aquest dissabte. Moltes felicitats a tots, ens veiem dimarts, per millorar un xic més.

Comentaris