Crònica Premini Blau: Bàsquet Vilafant Blau 52 – CB Quart 37

Han jugat: Roger, Aitor, Àlex, Marc, Pol, Haitam, Guillem, Leo V, Pere i Leo C
Parcials: 0-6, 4-4, 8-11, 15-2, 8-5, 4-0,11-1 i 2-8.

Partit per fer anàlisi del creixement individual i col·lectiu de l'equip. Últim partit de la temporada pel Premini Blau del Bàsquet Vilafant. Aquest partit pot resumir literalment la temporada, és a dir, temporada de menys a més. Els primers tres quarts, l'equip estava adormit, amb poca energia, encongit, amb por a fallar, etc. No calia veure el marcador per entendre que els jugadors encara estaven treien-se les lleganyes dels ulls.

Això sí, a partir del final del tercer quart fins al final del partit, l'equip ha funcionat i ha lluitat amb l'energia que ens té acostumats. És un plaer veure la intensitat defensiva, les ganes de lluitar cada pilota, el companyerisme de les seves (cada vegada més bones) passades. Un autèntic luxe per l'entrenador, ja que facilita corregir i explicar diferents errades del joc.

Com cada setmana repetim els entrenadors, "estem súper contents de l'actitud de cada un dels jugadors d'aquest equip". La seva motivació, la seva lluita, les seves ganes d'aprendre són la clau de l'èxit de qualsevol cosa que vulguin fer.

Només queda dir que cal felicitar aquests jugadors per tot el que ens han fet viure a cada partit d'aquesta temporada.

Final de competició, final de caps de setmana de bàsquet, ara toca descansar, gaudir l'estiu i carregar les piles per l'any que ve!!!

Felicitats per aquesta Temporada Premini Blau!!!!


Comentaris