Crònica Sènior masc.: B.Vilafant 56 - 74 FD Cassanenc

Lliçó de treball, actitud i treball.

Encaràvem el partit amb la intenció no només de competir sinó de guanyar el partit i deixar només en una derrota el balanç de derrotes a casa aquesta temporada. Res més lluny de la realitat.

Primera meitat on vam estar desapareguts, no sortien les coses en atac i en comptes de treballar des de la defensa, que és el ens ha funcionat tota la temporada, vam recaure, feia mesos que no passava, en individualismes i precipitació mal entesa.

En resum ho fèiem tot al revés. I potser el pitjor de tot és que vam caure en el retret al company, ja que l'arbitratge va ser impecable, com a excusa perquè res no sortia.

A la mitja part amb el marcador ja a -20 vam intentar fer un rèset, perdre el partit era el menor dels danys al que ens enfrontàvem, i tot i que la lliga regular s'acabava aquest cap de setmana i res canviaria ja la nostra classificació, la temporada no ha acabat.

I ho vam aconseguir, més per recuperar sensacions i encarar la fase d'ascens, que per remuntar el partit que ja havíem perdut la primera meitat.

Desitgem que el Cassà arribi el més lluny possible als campionats que ara disputaran.

I pel que fa nosaltres ens espera una duríssima primera ronda on ens enfrontarem al Sant Fruitós, un equip amb una base de jugadors que venen de jugar a preferent, molt físic i ràpid, en una pista complicada de parquet que de ben segur ens posarà problemes. I afrontarem aquesta amb baixes però amb il·lusió, refent-nos d'aquesta dura derrota, tal i com fem sempre amb

Treball, treball i treball.

Comentaris