Crònica Sènior masculí: B.Vilafant 74 - 54 CEB Girona

Han jugat: Vicente, Adrià, Nebot, Pere i Brun - cinc inicial - Kiri, Vergés, Sajet, Castillo, Descamps, Àngel i Sergi.

Parcials:
1q: 20 - 18
2q: 22 - 12
3q: 18 - 8
4q: 14 - 16

Plantejàvem el partit amb la idea que era un partit més i que només jugant tal i com ho havíem fet durant l'any podríem competir i seguir creixent, més enllà de qualsevol classificació.

La convocatòria #johiseré i la participació dels i les mes petits i petites no ens havien de descentrar, i així va ser, donant-nos un suport impagable, GRÀCIES GRÀCIES i GRÀCIES.

Inici de partit amb el plantejament defensiu de la zona que tant de mal els va fer a l'anada, i amb un parcial favorable el començament va ser nostre, amb les rotacions vam intentar canviar el ritme i vam passar a defensa individual, fet que va coincidir amb la remuntada del Girona.

Vam tornar a la zona per mirar de frenar la remuntada i el parcial del 2q va tornar a ser nostre eixamplant la distància a +10.

Al tercer quart es va mantenir la tendència favorable augmentant a +20, diferència que al 4quart es va mantenir.

A destacar força minuts de qualitat tant nostre com del Girona, en un partit de bon bàsquet i amb un resultat just però poc representatiu de la diferència real entre nosaltres i ells.

Amb aquesta victòria hem assegurat el tercer lloc a la classificació i estem una passa més a prop del sotscampionat.

Felicitats al CEB Girona per l'excel·lent temporada amb una plantilla plena de talent molt jove que segur donarà grans alegries als seus seguidors i talents al bàsquet.

Felicitats també al Cassà per la consecució matemàtica del campionat en una temporada increïble i merescuda.

Nosaltres seguim treballant, una temporada que comença a tocar final, amb dos partits contra rivals molt difícils.

Sabem que no serà fàcil i que amb una victòria més ens asseguraríem el segon lloc i l'oportunitat de jugar les fases d'ascens.

Encarem doncs aquesta recta final amb il·lusió i amb la convicció de voler seguir amb els ingredients que ens han donat tantes alegries durant l'any. Alguns d'aquests sens dubte són:

Treball, treball i treball.

Comentaris