Trobada final Escoletes Edubàsquet a Cassà

Ens desplacem a Cassà de la Selva amb els nens i nenes del 2009 i alguns 2010 a gaudir de la nostra primera experiència en la trobada final de l’Edubàsquet. Gran organització amb un esforç brutal dels que l’han muntat. ENHORABONA !!!

El primer partit el juguem amb les noies del Sant Celoni. No hem tardat gaire en que ens traguessin la son que portaven a sobre, perquè algunes elles jugaven com els àngels. Nosaltres hem tingut estones bones amb lluita i bones defenses, arribant a fer alguna cistella. Hem après que sense intensitat, és molt complicat jugar a bàsquet.

Després del “repàs” rebut, hem fet tot tipus de tallers organitzats per alguns dels clubs participants. Els nostres s’ho han passat genial.

Posteriorment, mentre nosaltres esmorzàvem, els pares i mares han rebut una xerrada molt interessant sobre com lligar la educació i el nostre esport. Un gran encert per part de la organització.

I tot seguit hem encarat els dos partits que ens faltaven: Bescanó i Sant Feliu. Els dos partits marcats per la intensitat en el joc on hem competit a estones i fent coses que fa un temps eren impensables: botar amb l'esquerra, passar-la, defensar cadascú al seu. Contents amb l’ofert pels nostres però sabent que tenim un marge de millora immens, com és normal.

Per finalitzar les activitats ens hem desplaçat a la FanZone on els animadors ens han fet ballar i gaudir. És aquí on hem arrasat amb una exhibició de la Neus dalt de l’escenari.

La matinal s’ha tancat amb la entrega de medalles de suro (material típic del poble on érem) i una copa commemorativa.

Esperem la propera temporada gaudir d’una altra edició de l’Edubàsquet.

Comentaris