Crònica final de temporada Júnior masculí

Per petició del molt respectable farem l'1x1 que s'està posant de moda al club. Com deia aquest gran cantant que suposo està a la vostra llista d'Spotify "hoy puede ser un gran día, plantéatelo así, aprovecharlo o que pase de largo, depende en parte de tí" 'o sigui que gaudiu tot el que pugueu de la lectura i sigueu feliços.

4. Gerard Santos (Rain man)
Caràcter, tir, defensa, peça clau de l'equip. Quan has pogut jugar l'equip era un altre, però vius al teu món i el que passa al voltant no t'interessa. Això és un joc d'equip i l'1 contra 5 no surt sempre bé. Els aros de fum et surten xulíssims però pots canviar la temàtica del que penges a Instagram més sovint.

5. Arnau Pararols (Hulk)
El millor defensor de l'equip, capaç de guanyar partits sense fer cap punt, però com l'home de verd, tot força i potència sense control. Quan tires de tres el dubte és si entrarà per taulell o no tocarà cistella. Una mica poruc a vegades, no sé si tinc prou confiança per dir-te Noli l'any que ve.

6. Pep Sala (Cristòfol Colom)
El més tirador de l'equip, aquest any ha sigut per tu els dels descobriments: has descobert que fas 1'90, que pots fer entrades i deixar safates molt a dalt, que pots defensar gràcies a l'envergadura dels teus braços, i com de dur es pot fer un dissabte després de Carnaval. Si fessis la meitat del que tires seria la ...

7. Nil Gironès (Ivan de la Peña)
Bona mà, intel·ligent, físic privilegiat, com l'Ivan una eterna promesa. Ho tens tot per fer les coses bé, però sense cap possible explicació raonable passes desapercebut la majoria de partits. Potser està arribant el moment que comencis a agafar més responsabilitat.

8. Ferran Baraut (Iceman)
Talent, talent i més talent. Capacitat pel rebot ofensiu i per anotar als moments importants, ets tant bo que quasi podries jugar caminant, i tot i que a vegades ho intentes encara no n'ets capaç. La defensa és una part del bàsquet encara que no t'ho creguis. M'han dit que una vegada en una bronca meva vas moure una cella, però no m'ho crec.

9. Àlex Crespo (Ragnar Lodbrok)
Alt, ros, víking i amb cor de líder com el rei suec. L'únic problema és com ho gestiones; has de ser capaç d'animar, i donar suport als companys i no criticar-los. Un líder ha de ser capaç d'aconseguir que el segueixen fins a la fi del món, no obligar-los com el rei. Vols conquerir nous territoris i tenint en compte la temporada que has fet (molt per sobre del que jo pensava al principi) podràs fer tot el que vulguis.

10. Pau Isidoro (Ninja)
El rei del camuflatge. Saps què fas be i què no pots fer. Capacitat innata per estar a la pista i que no es noti: no comets errors perquè no arrisques i tens massa facilitat per rendir-te. Tu dius que no pots i jo que sí. Prefereixo que t'equivoquis a que no ho provis. Això d'amagar-te ho fas molt bé, però els ninjes eren assassins silenciosos i et falta assolir aquesta part de la teva formació.

11. Adrià Quintana (Robocop)
Vas estar a punt de morir (esportivament), t'hem reciclat i has tornat per imposar la teva llei, i vaja si l'imposes. Com ell et mous d'una manera especial però efectiva. Hauràs de canviar el discurs de motivació perquè aquest any no s'ha mostrat mot efectiu, i no, no et tenen mania, i sí, sí són passes.

12. Nil Cortada (Cadet)
Amb 13 fitxes semblava impossible que tinguessis moltes possibilitats de jugar, però les circunstàncies d'aquest any ho han fet possible. Mai t'he promès res però mai has fallat. Bé mai, mai tampoc, si et dic una cosa i em dius que l'entens, se suposa que l'entens.

13. Àlex Palomeras (El Yeti)
Alt, pelut i amb el peu gran,hi ha gent que pensa que ets un mite i no existeixes, però jo i uns pocs privilegiats podem donar fe de la teva existència. Amb el bons temps i la desfeta de la neu has tornat al cim de la muntanya, però m'han dit que amb el fred tornaràs, veurem. Per cert, no m'agrada la pajarita.

14. Arnau Caritg (MVP)
El jugador més determinant de l'equip, el millor en punts, rebots i taps, llàstima que els partits durin més de 20 minuts, perquè a la que comença a complicar-se i endurir-se el partit tu comences a desfer-te com un terrós de sucre. Si ets capaç de fer aquests números només en 20 minuts imagina't si fossis capaç de produir durant 40 minuts.

15. Ismael Torres (Superman)
Què és això? Un ocell? Un avió? No és l'Isma, capaç de volar més que ningú. Aquest any has descobert les teves possibilitats i a treure'n profit només al final de temporada, i quan dic que ataquis per la teva dreta em refereixo a l'altra dreta.

16. Marc Moncanut (L'home sense forma)
Un dels millors jugadors de l'equip encara que no ho sembli: capaç de fer-ho tot bé encara que no destaquis en res. La teva capacitat per adaptar-te a l'entorn fa que mai destaquis, però crec que pots donar molt més. L'altre sobrenom era "ricitos de oro" però ho he descartat per massa obvi.

17. David Sedano (Mister ubiqüitat)
La teva capacitat d'estar a tots els llocs possibles a tots els moments possibles és digne d'estudi. Això fa possible que agafis rebots quan els altres miren què passa, però també fa que a vegades estiguis on no toca. I tampoc fa falta que demostris que res et fa por, i no necessites guanyar la posició al poste baix sempre.

Comentaris