Crònica Sènior Femení; Bàsquet Vilafant 57 – 44 CB Ripollet A

Bàsquet Vilafant;  Marta (8), Mar (-), Gio (11), Ari (3) i Carme (12) – cinc inicial – Laia C (3), Sara (4), Joana (9) i Laia S (7).  9/15  Tirs Lliures, 4 Triples (2 Gio, 1 Joana i Laia S). 20 Faltes, Cap Eliminada.

Parcials; 15-15, 18-9, 14-13, 10-7

Victòria i permanència a 2a Catalana.

En un partit molt semblant que el 1r (els parcials del 1r, 3r i 4t quart són idèntics) la consistència, en el sempre maleït 3r quart, ens ha permès acabar el partit sense patiments i assolir l’objectiu que ens havíem marcat al setembre passat.

La crònica avui, serà el resum de la temporada, pels 6 mesos que us he tractat.

5.- LAIA CARRERAS. TALENT. Tens la millor visió de joc de l’equip però ha costat gaudir-lo. En defensa quan t’hi poses ets la mestressa de la zona i les rivals et temen.

6.- MERITXELL. SACRIFICI. Ets la que més coses has sacrificat per poder entrenar i jugar amb nosaltres. La més petita de l’equip, t’ha costat adaptar-te a la categoria però has acabat la temporada sumant en atac cada partit.

7.- SARA. FÍSIC. La millor preparada de l’equip, has patit massa sovint en la direcció de joc. Alliberada d’aquest tasca ens has ofert el millor de tu.

8.- MARTA. L’EXCEL·LÈNCIA. La jugadora total. Sempre hi ets, que mai tens una excusa per res. Defenses, reboteges, corres, ataques i si cal pujar la pilota també ho fas. I tot ho fas bé.

9.- LAURA. MÀ D’ÀNGEL. El millor tir de 3 del Club. Capaç d’anotar sense parar des de qualsevol punt de fora de 6.25m. Esperem que les lesions et respectin més del que ho fan per poder seguir millorant.

10.- MAR. DEFENSA. Tot i que puges la pilota amb facilitat, tens un bon 1c1 prop de la cistella i agafes rebots a les dues cistelles, la teva gran virtut la tenim a la nostra pista. La temporada que ve no tinc cap dubte que algunes rivals quan et vegin que les defenses voldran tornar a la banqueta.

15.- GIO. KILLER. Quan entra la primera el partit es veu d’un altra color. No només tu, sinó tots els que t’envolten. Ets capaç de dinamitar el partit en qualsevol moment. 8-10 punts seguits en menys de 5’ no és estrany en tu.

17.- JOANA. ALEGRIA. És la teva principal virtut. Tots sabem que quan tires del frontal de la cistella, sigui de 2 o de 3 punts, aquella pilota és bàsquet, però el que et fa diferent és el teu somriure i bon rotllo que ens ha ajudat molt en moments difícils.

21.- LAIA SANTOS. LÍDER. Personalitat, treball i qualitat. Ets la “jefa” de l’equip encara que sovint no vols aquest rol. Quan ets a la pista l’equip respira diferent i quan cal ens treus les teves genialitats. Tantes jornades de lesió i post lesió ens ha impedit gaudir-te més.

22.- ARIADNA. TREBALL. Quan estàs en pista sabem que tot va bé. Saps què has de fer tant en defensa com en atac i sense fer soroll sempre sumes i les rivals no ho fan. Segueix igual.   

25.- CARME. INTENSITAT. Ets arreu sempre. A les dues cistelles per rebotejar, per defensar, per atacar, per pujar la pilota. Amb un cos privilegiat per aquest esport, quan el físic t’aguanta, ets la jugadora que decanta la balança.

Felicitar en Pepe Socorro per crear les bases de l’equip, i a n’en Francis pel cop de mà sempre que ha calgut.


Felicitar-vos a totes per assolir l’objectiu. Ens veiem divendres. 

Comentaris