Crònica Sènior masculí: B.Vilafant 90 - CEEB Tordera 56

Han jugat: Castillo, Andreu, Nebot, Pere i Vicente - cinc inicial - Kiri, Adrià, Sergi i Gascon, i els júniors Sala i Caritg, moltes gràcies per la seva ajuda.

Després d'haver-nos posat a treballar el 16 d'agost, quan encara feia calor, quan encara estàvem entrenant a la piscina, quan comencem a carregar les cames i a parlar de com voldrem jugar, en definitiva després d'un mes sencer treballant, ja teníem ganes de començar la competició.

La pretemporada ha sigut molt plena, amb partits que ens han fet tocar a terra, com el dia contra Torroella i Matadepera, quan semblava que no érem capaços d'anotar més de 50 punts, amb el fantàstic torneig que va organitzar el club, i que molts hi van deixar la pell i les hores, i amb el torneig Tramuntana, també a casa, on vam començar a desplegar un joc dinàmic i divertit.

Començar una nova categoria sempre comporta, com tots els canvis, una dosi de por i una d'il·lusió.

Il·lusió que és una paraula ben curiosa, per una banda vol dir alguna cosa molt semblant a motivació, el que t'empeny a actuar, amb ganes, com la nit de reis quan encara ets innocent. Per una altra també vol dir il·lús, el que no veu la realitat, i en els començaments, crec, hi ha una bona dosi de les dues excepcions, i és per això que m'agrada tant aquest esport.

Començava doncs una temporada que per a molts nosaltres és especial. Seria exagerat dir que hem trobat la tecla, ja que tot just comencem i només queden 29 partits de lliga regular, però permetreu que aquest entrenador que us escriu tingui la il·lusió, ja veurem si il·lusa, de divertir-se molt des de la cadira que es col·loca al costat del camp, on hi juguen una colla d'il·lusos capficats en crear una il·lusió fantàstica. Diuen els entesos que els hàbits necessiten de 21 dies de continuïtat per consolidar-se, per tant els il·lusionats i els il·lusos seguirem a l'expectativa i com deia el mestre amb el cinturó cordat, que si segueix la il·lusió, no podem prometre victòries però si que ens ho passarem quasi tant bé com els il·lusos innocents la nit de reis.

Del partit poca cosa més, qui vulgui saber-ne més coses que s'acosti el cap de setmana de partit al pavelló, s'acaba la pretemporada i comença la lliga de veritat, tornen les rutines, la universitat per alguns, la feina per a altres i nosaltres seguirem teixint il·lusions de la manera que ens ha permès arribar fins aquí, junts i amb
Treball, treball i treball.







Comentaris