Crònica Júnior masc. Inter.: Reale B.Vilafant 62 - 83 S.A. Súria

Parcials: 16-23,14-19,13-22,19-19

Han jugat: Santos (9), Sala (4), Gironès(1), Baraut (4), Cortada, Quintana (8), Caritg (26), Torres (10), Eloi. 12/23 tirs lliures, 20 faltes (eliminat Santos 39').

Pel SA Súria: Rodríguez (21), Carpio (2), Martínez (11), Vila (7), Barrera (17), Mutiu (11), Pradas (6), Montagut (8). 9/17 tirs lliures, 24 faltes (eliminats Pradas 35' i Mutiu 37'), 8 triples (Barrera 3, Montagut 2, Rodríguez, Martínez i Villa)

Primera derrota de la temporada contra un dels que a priori sera dels equips capdevanters de la lliga, comencem el partit amb vicis vells, respectem el contrari i ens sobreprotegim en defensa estant en ajudes innecessàries per por a que ens superin aixó ho pagarem amb tirs còmodes des de línia de tres als que no podem arribar. Amb tot i això no deixem que acabin d'escapar-se i amb un canvi defensiu marxem amb 7 punts a sota al final del primer quart. El pitjor els 23 punts en contra, masses si volem competir el partit; en atac tot i saber que no és la nostra major virtut 16 està prou bé si som capaços de collar una mica més en defensa al Súria.

El segon quart estem una mica millor en defensa el que ens permet córrer i apropar-nos al marcador, arribarem a posar-nos a 2 (30-32 al 17) però un error continuu en la defensa sota la cistella que deixarà constantment un jugador sota l'aro ens donarà molts mals de caps en forma de rebot ofensiu i cistelles facils a prop de l'aro, un parcial de 0-10 als últims 3 minuts ens tira per terra tota la feina feta fins ara.

El tercer quart és el que ens acaba de matar, passem d'un contraatac fallat que ens posaria a 8 a triple i cistella de 2 que ens deixa a 15. A partir d'aquí només han d'imposar la seva qualitat, marxaran amb una avantatge de 21 punts (43-64 al 30'), i per la imatge que es veu no sembla que puguin canviar molt les coses.

Comencem l'últim quart recordant vells fantasmes; es posen a 26 (46-72 al 23) i deixem d,existir com a equip ,ens covertim en 5 jugadors fent la guerra pel nostre compte i així és molt complicat. Tot i això serem capaços de redreçar el camí, i acabar amb una imatge minimament digna.

Al final la conclusió és sencilla; si volem competir contra els millors, amb el 100% no em fem prou i guanyar partits sense fer triples només està a l'abast del sènior, i tot i que l'atac està sobrevalorat una mica no va malament.