Crònica Mini masc.: Bàsquet Vilafant Blau 60 - Sol Gironès Bisbal Bàsquet Roig 72

Han jugat: Haitam, Manel, Joan C, Ivan, Marc, Èric, Guillem, Leo, Pol, Jan, Joan G i Isaac.

Primer partit de lliga a casa, a Vilafant. Hem començat el partit bastant adormits, sense fer el balanç defensiu i "regalant" moltes costelles fàcils als del Baix Empordà.

Quan dic que no fem balanç defensiu, em refereixo a que no baixem a defensar ràpid i el rival ens fa cistelles sense oposició. La bona notícia és que ho hem sabut corregir al llarg del partit, i això ha provocat que els bisbalencs cometessin més errades i recuperéssim unes quantes pilotes.

En atac encara ens queda molt per treballar, però ja comencem a aprofitar tot l'espai de la pista i dificultar la defensa del rival. Hem aconseguit moltes cistelles de contraatac perquè hem estat intensos en defensa.

En els contraatacs, els jugadors que no tenen la pilota, han de córrer pels costats. Ja que si correm pel mig, no veiem la pilota. I ja sabeu que la pilota no es pot perdre MAI de vista.

L'actitud de tots els jugadors ha estat bona, toca seguir treballant als entrenaments per poder gaudir encara més d'aquest fantàstic esport. 

Ens veiem dimarts!



Comentaris