Crònica Sènior masculí B.Vilafant 69 - 72 CB Quart i CB Granollers 2 70 - 75 B.Vilafant

A casa, contra el CB Quart vam ser:
Andreu, Castillo, Pere, Descamps i Nebot - Cinc inicial- Pons, Kiri, Adrià, Vicente, Roger, Gascón i Caritg.

Parcials: 16-19, 13-15, 15-29, 25-9.

Jugador destacat del B.Vilafant: Martí Pons, si bé cap jugador nostre va estar especialment encertat o destacat, tornar a tenir en Martí a disposició va ser la millor notícia del cap de setmana.

A Granollers vam ser Castillo, Andreu, Nebot, Descamps i Poch - Cinc inicial - Pere, Adrià, Vicente, Kiri, Gascón i Pons.

Parcials: 21-21, 16-20, 14-17, 19-17.

Després de la derrota a casa contra el Quart, en un partit on vam perdre part de la identitat que havíem construït en els partits anteriors, i on una remuntada a l'últim quart no va ser suficient per capgirar l'avantatge, volíem recuperar sensacions per sobre de el resultat.

En part ho vam aconseguir, amb moments de bon joc, i sobreposant-nos a que el Granollers es posés amb avantatge a falta de 2 minuts del final, quan pràcticament tot el partit vam estar per davant, com a mínim en el marcador.

Poc a poc anem recuperant a jugadors lesionats, que han de ser molt importants, i tornem a agafar confiança en el company.

Jugador destacat del partit: Per la seva serenor en els instants finals del partit anotant la cistella que ens donava oxigen, i per el seu treball tant a la pista com a la banqueta, aquesta setmana és Sergi Poch.

La setmana vinent tornem a tenir un repte majúscul a casa, recuperar sensacions davant els nostres contra un equip que l'any passat no vam poder guanyar i que amb l'inici de temporada que han fet segur que venen amb fam de guanyar-nos, si volem que ho tinguin difícil, i crec que així ho farem, hem de recuperar el #junts, el #johiseré i el #treballtreballitreball.