Crònica Cadet fem.: Vall D'en Bas Negre 67 - 51 B.Vilafant Negre

Van jugar: Mar Cortada, Mar López, Nora Hortensi, Alícia Contreras, Mireia López, Ruth Gameiro, Martina Julià i Daniela Zambrana. 

Parcials: 16-5, 13-18, 22-8, 16-20.

Partit complicat ahir a La Vall d'en Bas. Canviar d'hàbits és complicat, canviar de categoria també.

Arribàvem a la Garrotxa en un horari poc habitual per nosaltres. Amb 4 baixes importants però amb la incansable ajuda de les petites.

Els nostres inicis de partit comencen a repetir-se massa sovint. Molt dubitatives, amb poca seguretat i massa nervis.

Al primer quart anotem només 5 punts i ens enfonsem cada cop que rebem cistella. La part positiva d'això, és que sou plenament conscients de quins són els nostres errors. 

Al segon quart demostrem el caràcter i l'empenta que us caracteritza, la Mar Cortada i la Martina es deixen anar i comencen a fer de les seves, felicitats a les dues. 

Entrem al vestuari amb cares llargues i alguna llàgrima d'impotència, aquí torneu a mostrar el vostre caràcter. 

L'inici del tercer quart és correcte però rebem un parcial en contra molt dur i les cames ens fan figa. Aquí assumeixo tota la responsabilitat. 

Però el partit no s'ha acabat, queden 10 minuts i anem 20 punts avall. Tornem apretar en defensa, no ens rendim i fem un pas endavant com a equip, ara sí, les grans traieu el bàsquet que porteu dins la Mar López, la Mireia i la Nora canvieu el xip i us carregueu l'equip a l'esquena, guanyem el període i torneu a riure, aquesta és l'actitud nenes!

Enhorabona nenes, ens veiem dimarts.


Comentaris