Crònica Sènior fem.: CB Vilablareix 54 – 75 Bàsquet Vilafant

CB Vilablareix - 54; Ramió (2), Jérez (1), Peré (11), Ventura (4) i Martorano (28) – cinc inicial –
Garcia (-), Magurgano (-), Rasmon (8), Prieto (-). 14/20 Tirs Lliures, 2 Triples (Peré i Martorano).
16 Faltes, Cap Eliminada.


Bàsquet Vilafant - 75; Marta (24), Gio (12), Joana (13), Clàudia (2) i Carme (9) – cinc inicial – Laia C. (-), Meritxell (4), Mar (4), Ari (7). 12/13 Tirs Lliures, 7 Triples (4 Marta, 2 Gio i 1 Joana).
17 Faltes, Eliminada Carme al 38’

Parcials; 10-22, 15-18, 13-19, 16-16

Primera victòria fora de casa, i quina victòria. Contundent, àmplia, des del 1r al darrer minut. Crec que mai us havia vist jugar amb tanta superioritat durant tot el partit davant d’un rival molt millor del que us ha semblat, per què les coses s’han de dir com són, i avui les heu empetitit però heu estat vosaltres, les 9, amb la vostra actitud i concentració que les heu fet petites. No tingueu cap dubte que el treball fet ha estat clau per semblar una victòria fàcil.

Hem començat molt actives en atac, amb varietat i mobilitat però un pèl toves en el rebot defensiu i només el desencert d’elles ens ha permès agafat un petit avantatge que amb el canvi defensiu ens ha donat una marxa més en el joc permetent-nos anotar amb encara més facilitat i acabar el quart amb +12.

Mai hem afluixat i hem anat ampliant l’avantatge fins al final. Dos motius per tant d’avantatge, que quan hem tingut mals moments elles no han tingut encert i que quan ajuntem mobilitat ofensiva amb i sense pilota i participació de tothom en atac sou molt difícils d’aturar. Si això hi sumem que aparegui l’encert ofensiu, avui 5 jugadores anotant 7 o més punts, surten els números que surten. Perfectes en el tir lliure, 75 punts amb 7 triples on avui a part de la ja habitual mà de la Gio, ha aparegut la Marta que al festival defensiu de cada setmana hi ha sumat un d’ofensiu.

Felicitats per la victòria, pel treball fet per totes. Seguim creixent.

Comentaris