Crònica Mini masc.: Sol Gironès Bisbal Bàsquet Roig 79 - 29 B.Vilafant Blau

Han jugat: Haitam, Manel, Joan C, Iván, Marc, Èric, Leo, Pol, Jan, Joan G i Isaac.

Aquest dissabte ens desplaçàvem a la capital del Baix Empordà. El partit el van dominar els bisbalencs de principi a fi, amb excepció del segon quart.

Ens passa massa sovint que l'equip contrari sigui molt més intens que nosaltres, ens hem de posar les piles i "mossegar" la pilota. Un dels aspectes que hem de millorar més, és el tema dels "passes". En regalem un munt! La passem sense mirar, amb el defensor davant, no fem cap finta o sigui, som molt previsibles.

Un altre aspecte que va lligat amb la pèrdua de pilotes, és la nostra col·locació al camp. Ja portem uns quants partits aquesta temporada i hauríem de començar a llegir millor com situar-nos al camp quan tenim la pilota. Ens posem tots junts i facilitem molt la feina al contrari.

En atac hem d'aixecar més el cap, botem massa per passar de camp i camp i deixem que la defensa rival es col·loqui. Comencem a jugar més en equip i ens la passem molt més. També comencem a seleccionar molt millor quan podem tirar i quan no. Seguim treballant!






Comentaris