Crònica Cadet fem.: CE Palamós 32 - 73 B.Vilafant Negre

Van jugar: Mar López, Alena Marchal, Nora Hortènsi, Estela Alemany, Mireia López, Xènia Fàbrega, Martina Julià, Daniela Zambrana, Estel Rigall i Amàlia Pellicer. 

Parcials: 6-14, 8-21, 10-18, 8-20
1 Triple, Martina
Tirs lliures 10/37

Ahir dissabte ens enfrontavem amb el Palamós. Coneixíem al rival de la primera volta, calia sortir amb les idees clares i anar totes a una.

Comencem el partit espesses en atac i un pèl toves al darrera. Les jugadores del Palamós se sentien còmodes amb la nostra defensa i nosaltres no acabàvem de despertar. 

Quan canviem el xip i ens posem les piles en defensa les coses ens comencen a sortir bé. Aquesta vegada cal felicitar a la Nora un cop més per mostrar l'actitud a la pista. 

Durant el segon període juguem ordenades i sou valentes en l'1c1. Això ens fa anar moltes vegades a la línia de tirs lliures i aquí se'ns veuen totes les vergonyes... El nostre percentatge és molt baix, haurem de posar-hi remei. 

Durant la segona part seguim posades en el partit, treballant molt bé en defensa i corrent al contraatac sempre que es pot. Us felicito! 

Enhorabona per la victòria nenes, ens veiem dimarts a entrenament!

Comentaris