Crònica Preinfantil masc.: B.Vilafant 86 - 35 Ceset

Han jugat: Rubén, Albert, Arnau, Neó, Pep, Enric, Martí, Galdric i Dídac.

Parcials: 25-16, 28-6, 31-13, 2-0 (tancat)
Tirs lliures: 1/7, 1 triple (Arnau)

Comencem la segona fase a nivell A en un primer partit amb el Ceset. Ha estat un bon partit, amb molt de ritme, en general, i intensitat.

Hem sortit molt centrats en el primer quart, intensos en defensa, provocant molts errors al rival que arribaven amb dificultats a la nostra cistella. Després d'un primer parcial 17-0 hem afluixat, i aquí hem vist que a la que ens relaxem som incapaços de plantar cara als nostres rivals, que en poc més de l'últim minut, ens han tornat un parcial de 2-8. El segon quart també ens ha costat tornar a tenir la intensitat del primer. No ha estat fins el tercer, que des de la nostra intensitat en defensa, i amb velocitat a l'hora d'atacar hem tornar a jugar a un millor ritme; hem tornar a córrer, a deixar la pilota amb rapidesa, acabant bé els contraatacs i recuperant rebots ofensius que ens ajudava a tenir segones opcions. Aquesta dinàmica s'ha mantingut fins el setè quart; en el moment que hem tancat marcador, ha semblat que el partit ja s'havia acabat. El partit s'acaba quan sona el xiulet final, perquè tant si guanyem o perdem, estem aprenent i hem d'aprofitar els vuit quarts que tenim cada dissabte per a fer-ho. Per sort, hem tornat a centrar-nos i hem tornat al partit i a jugar amb ganes.

Agrair moltíssim l'ajuda d'en Rubén, en Galdric i en Dídac. I esperem que totes les baixes que hem tingut, estiguin a punt per a tornar a entrenar ben aviat!

Aprofitem per a desitjar-vos unes bones festes!