Crònica Premini masc.: Bàsquet Porqueres 15 – 65 B.Vilafant

Han jugat: Iago F., Roger, Àlex, Aitor, Eduard, Leo, Jan, Iago B. i Paolo. 6 triples (3 Àlex, 2 Leo i 1 Iago B). Tirs lliures (2/12). 6 faltes. Cap eliminat.

Parcials: 4-15, 0-18, 3-17, 5-18, 0-18, 0-18, 2-12, 1-12.

Últim partit de la primera fase a Porqueres.

L'home del temps va dir que faria fred i així ha estat. Hem començat el partit freds, amb poca intensitat. A partir d'aquí, arrenquem motors i fins al final del partit ho hem donat tot. Portem dos setmanes entrenant molt bé, les millors del que portem. S'ha demostrat avui en petits detalls. Cada vegada anem jugant més oberts (hem aconseguit fer 2 o 3 passades enrere) per tenir més espai per atacar i per rebre. Seguim treballant així per fer-ne 2 o 3 més i aquest objectiu estarà assolit.

No hem donat cap pilota per perduda, hi hagués el marcador que hi hagués, fos el segon que fos. Aquesta és l'actitud.

Hem demanat que siguem generosos. La gran part del partit ho hem estat, donant assistències als companys que estiguessin sols.

Per altra banda, hem comès alguna petita errada en defensa. Despistar-nos en anar a defensar el nostre jugador, no ajudar a algun company que se li ha escapat... Detallets que anem polint cada vegada més.

Els entrenadors demanem aquestes ganes, anar al límit, tant als entrenaments com en els partits. La millora serà bestial si seguim així.

Felicitats pel partit d'avui! Dilluns continuem!

Que passeu un bon cap de setmana entre el sofà i la manta!!


Comentaris