Crónica Premini: CE Palamós 42-30 B.Vilafant Blau

Primer partit després de festes de Nadal. Us haig de dir que després del desastre del primer partit d'aquesta fase de nivell C i de la xerrada que vam tenir tots junts, sobre l'esforç i el compromís als entrenaments, no sabia si es veuria traduït a la pista.

Com sempre us dic "tal i com entrenes serà com jugaràs", i no m'he equivocat.
Aquests darrers entrenaments heu entrenat amb molta mes intensitat i concentracció del que portem en tota la temporada. És clar que el Palamós és un equip d'un nivell similar al nostre, però independentment d'això la vostra actitud a la pista, va ser estupenda. Llàstima de no ser capaços de parar el seu jugador número31, molt alt i gros i amb bona mà, ell sol va fer quasi la meitat dels punts del seu equip, però per contra nosaltres vam ser capaços de fer punts 7 jugadors/es dels 10 de l'equip, per tant fantàstic.

No sóc molt d'elogiar jugadors per sobre la resta, però tinc ganes de felicitar en aquest cas a l'Oriol. Em passo tots els entrenaments cridant-lo perquè es concentri i s'esforci, i poc a poc es va veient la millora. Aquest dissabte va fer una autèntic partidàs, sobretot en defensa, super intens en el balanç defensiu, i aportant punts en atac. ORIOL aquest és el camí, i va per la resta que ho vàreu fer també molt bé.

Seguiu entrenant així i arribaran les victories, estic convencut.

Comentaris