Crònica Sènior fem.: Bàsquet Vilafant 50 – 55 CB Onyar

Bàsquet Vilafant - 50; Marta (4), Mar (8), Joana (4), Clàudia (-) i Carme (18) – cinc inicial – Laia C. (-), Gio (6), Ari (2), Laia S (6) i Mariona (2). 9/22 Tirs Lliures, 1 Triple (Laia S). 19 Faltes, Cap eliminada.

CB Onyar - 55; Turró (6), Frias (-), Sànchez (8), Bellet (8) i Mir (19) – cinc inicial – Pont (1), Bartolí (6), Corominas (6), Mola (-), Tubau (2). 12/22 Tirs Lliures, 1 Triple (Bartolí). 16 Faltes, Cap eliminada.

Parcials; 14-17, 15-12, 15-12, 6-14.

Inici d’any amb derrota en un partit molt igualat on l’encert final de les visitants l’ha fet seu.

Hem començat fredes i al 2’ estàvem 0-6, la diferència més gran que hem tingut en contra en tot el partit. Al 4’ ja l’havíem igualat i entre +4 i -4 ha estat tot el partit.

Però avui no hem tingut gens d’encert en cap posició ni en cap jugadora. Hem fallat massa en situacions d’avantatge. 1 sol triple en tot el partit no és normal, 3/10 en tirs lliures a la 1ra part i 0/4 al darrer encara menys i algun contraatac soles o amb avantatge clar, tampoc. A la resta li podem donar el mèrit al rival, però en aquests aspectes no. Quan hem tingut els nostres moments, que els hem tingut tant al 2n com al 3r quart, no els hem sabut aprofitar i al darrer quart, primer ens hem atabalat i després ens hem col·lapsat.

Hem tingut la sensació que amb la feinada en defensa que fèiem havíem de guanyar sí o sí però com que no les fèiem ens hem precipitat i al darrer quart gairebé no hem atacat en estàtic i era un fart de córrer sense control i perdre i recuperar pilotes. Després del temps mort del 36’ amb 46 iguals hem aconseguit parar la bogeria però ho hem volgut resoldre individualment i com que no les hem ficat hem entrat en col·lapse. Faltaven 2’ i seguíem empatades, ara a 50, però elles han seguit amb lo seu i han anotat i nosaltres, sense criteri, no res.

Felicitats per l’esforç, heu lluitat totes i fins al darrer instant, però heu d’entendre que quan no surten les coses hem de creure en el que fem i persistir-hi.